Jelentkezés

A konferenciára történő jelentkezéshez kérjük kattintson ide!

▼ ELŐADÁSOK BEJELENTÉSE ÉS ELFOGADÁSA

A konferencián három előadástípusra lehet jelentkezni:
  • szóbeli előadás (időtartama 15 perc + 5 perc hozzászólás),
  • poszter (90x120 cm-es, álló felület áll rendelkezésre),
  • poszter rövid, bemutató előadással (a poszter szekció elején korlátozott számban lehetőséget biztosítunk 3-5 slide erejéig, 5 perc időtartamban a poszter témájának felvázolására).
Az előadási szándékot a fenti link segítségével kérjük jelezni. Az előadás bejelentésével egyidejűleg kérjük az előadások magyar (ezt minden esetben) és angol nyelvű, egyoldalas, camera ready kivonatának csatolását. Az előadások elfogadásáról a Tudományos Bizottság 2011. június 15-ig értesíti a jelentkezőket.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy szóbeli előadás vagy egy "short oral" vagy egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

 

▼ ELŐADÁSKIVONAT FORMAI KÖVETELMÉNYEI
1 oldalas, álló A/4-es méretű lap 2-2 cm-es margókkal. Betűtípus: címsor - Arial 14 pont bold; szerzők, munkahely, szövegtörzs, ábracímek - Arial 12 pont normál. Mindenütt szimpla sortávolság. Ábrák szürke árnyalatban beszerkesztve.

 

▼ POSZTEREK ELHELYEZÉSE
A poszterek kifüggesztésére 90x120 cm-es (álló) felületek állnak rendelkezésre.

 

▼ KIÁLLÍTÁSOK ÉS HIRDETÉSEK BEJELENTÉSE
A kiállítási szándékot a fenti link, ill. a kiállítói jelentkezési lap segítségével kérjük jelezni:

Kiallitoi_Jellap_OATK8.doc letöltése

A konferencia kiállítási és hirdetési lehetőségeiről részletes információt készséggel szolgáltat a Szervező Iroda.

 

FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő regisztráció után a szervezők postai úton díjbekérő proforma számlát küldenek a költségekről, melynek fizetése átutalással vagy hitelkártyával lehetséges. Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át.

A részvétel lemondását kizárólag faxon vagy e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2011. szeptember 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2011. szeptember 16. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybevett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.